یک کد 4 رقمی در کادر زیر وارد نمایید:
ثبتاپلیکیشن پیشتازمووی را به صفحه اصلی موبایل خود اضافه کنید.
1- در نوار پایین دکمه را انتخاب کنید.
2- منوی بازشده را به سمت بالا و یا به سمت راست کشیده، سپس گزینه "Add to Home Screen" را انتخاب کنید.
3- در قسمت بالا "Add" را انتخاب کنید.
در حال بارگذاری قسمت ها
«هفت دنیا، یک سیاره» مستندی تولید شده در شبکه بی بی سی است که در هفت قسمت و از تاریخ 27 اکتبر 2019 از این شبکه به نمایش درآمده است. گوینده و مجری این سریال سر دیوید اتنبرو است. حدود 1500 نفر در تولید این اثر همکاری داشته اند و فیلمبرداری کل قسمت ها بیش از 1794 روز طول کشیده است.
مجری:
دیوید اتنبرو
تهیه کننده اجرایی:
اسکات الکساندر
عوامل:
موسیقی: هانس زیمر، جیکوب شیا
واکنش منتقدها:
این سریال در سایت راتن تومیتوز امتیاز 100% را بر اساس 10 ریویو بدست آورده است: «هفت دنیا، یک سیاره سفری جادویی به دور دنیاست و چیزهای بسیار بیشتری از منظره های خیره کننده در خود دارد، این یکی از بهترین کارهای دیوید اتنبرو تا به امروز است». در سایت متاکریتیک فیلم نمره 83 از 100 را بر اساس نظر 5 منتقد به دست آورده که نشانگر «تحسین جهانی» است.
«همانطور که از مستندهای بی بی سی انتظار داریم این یکی هم کاملا خیره کننده و نفس گیر بود»
- لوسی منگان (گاردین)
یادداشتی بر فیلم «هفت دنیا، یک سیاره»
دیوید اتنبروی بزرگ تا کی به این کار ادامه خواهد داد؟ پادشاه خستگی ناپذیر مستندهای حیات وحش با یک مستند عظیم دیگر به شبکه بی بی سی برگشته است تا در هفت قسمت ما را بار دیگر به تماشای تصاویر حیرت انگیزی از طبیعت کره زمین ببرد. تفاوت اصلی این سری با کارهای دیگر اتبرو در این است که «هفت دنیا، یک سیاره» وقت کم تری برای ارائه پیام های محیط زیستی می گذارد و این پیام ها به نسبت زیبایی های تصویری اش در حاشیه قرار دارند.
هر برنامه ای در مورد طبیعت این روزها در واقع به لیست حیواناتی می پردازند که ما در حال از بین بردنشان هستیم. با گرم شدن زمین ما بیش از هر زمان بیشتری در حال از بین بردن کره زمین هستیم اما اگر بتوانید لحظه ای این فکرها را کنار بگذارید می توانید از مستند تازه دیوید اتنبرو بسیار لذت ببرید. در هر قسمت از این مستند به یک قاره پرداخته می شود. مثل مستندهای حیات وحش دیگر بی بی سی بیننده از لحظه اول تحت تاثیر تصاویر خیره کننده مستند قرار می گیرد و از قدرت تکنیکی این فیلمسازان حیرت می کند.
اما این مستند تنها حاوی تصاویر زیبا و صدای گرم دیوید اتنبرو نیست و از لحاظ عاطفی هم بینندگان را درگیر می کند به خصوص قسمتی که درمورد پرندگان آلباتروس و بی خانه شدن آنان بر اثر طوفان است. تماشا کردن پرنده ای که به پای مادرش افتاده و مادرش او را به یاد نمی آورد انگار کابوسی از کودکی است که حالا به صورت عینی به تماشایش نشسته ایم. تصاویر فیلم همان کیفیتی را دارند که از مستندهای حیات وحش شبکه بی بی سی انتظار داریم، چیزی برای نقد کردن در آنها وجود ندارد مگر اینکه در یک جایگاه اخلاقی سخت گیرانه بایستید و بگویید اتنبرو و همکارانش باید نابودی طبیعت به دست انسان را زودتر از اینها به تصویر می کشیدند. مثل مستندهای دیگر اتنبرو این یکی هم با یک یادداشت امیدوار کننده به پایان می رسد: از زمان ممنوعیت شکار وال ها در سال 1986 جمعیت 35تایی وال های جنوبی به 2000 عدد افزایش یافته است. باید امیدوار بود که چنین مستندهای تکان دهنده ای به روشنگری بیشتر در زمینه حفظ محیط زیست و اقدامات موثر در این زمینه منجر شوند.
واکنش های مخاطبان در شبکه های اجتماعی:
امتیاز بینندگان در سایت راتن تومیتوز = 100%
نظر مثبت:
امکان نداره این مستند رو ببینید و از دیدنش پشیمون بشید. تصویربرداری و موسیقی فیلم واقعا حیرت انگیز هستن.
نظر منفی:
این دقیقا کپی مجموعه «سیاره ما» شبکه نت فلیکسه بدون هیچ خلاقیت و نکته جدیدی.
جزئیات:
ساخت این سریال 4 سال طول کشیده است.
قسمت های مختلف این مستند در امریکا با ترتیب متفاوتی از انگلستان پخش شده اند.
مدیر دوبلاژ : محمد مهدی رستمی
برای خرید بلیت و تماشای سینمای آنلاین باید وارد حساب کاربری شوید.
ورود یا ایجاد حساب کاربریضمن تشکر از حسن انتخاب شما از ما به عنوان سرویس دهنده VOD، برای تماشای آنلاین باید عضو سایت شوید.
ثبت نام و عضویت در سایتاگر قبلا عضو سایت شده اید و دارای حساب کاربری هستید وارد حساب شوید.
ورود با نام کاربریشما نمیتوانید با اشتراک رایگان این قسمت از سریال را تماشا کنید.
برای تماشا می بایست اشتراک تهیه نمایید.
خرید اشتراکاشتراک رایگان برای ایرانسلیها
شما دیگر نیازی به خرید اشتراک پیشتازمووی ندارید اما در هنگام تماشای فیلمها، هزینه حجم مصرفی اینترنت شما به صورت کامل محاسبه میشود، درصورتی که اشتراک پیشتازمووی داشته باشید حجم مصرفی شما نیم بها محاسبه خواهد شد.
متوجه شدم
در حال بارگذاری دیدگاه ها